English Nederlands
HALSTEREN - ETTEN-LEUR - ROTTERDAM
info@auditcombinate.nl
UITGELICHT
OOK VOOR U
TEAM
VACATURES
CONTACT
Onafhankelijk en helder.
Met een jaarrekening legt u verantwoording af over het afgelopen boekjaar van uw organisatie. Hiermee verschaft u informatie aan belanghebbenden, zoals banken, aandeelhouders, subsidievertrekkers en potentiële kopers. Betrokken partijen krijgen hierdoor inzicht in prestaties van uw onderneming.

Uiteraard moet u de weergegeven cijfers en toelichtingen binnen de jaarrekening kunnen vertrouwen. Een controleverklaring bij de jaarrekening door een onafhankelijke accountant biedt deze zekerheid.

Audit Combinate B.V. beschikt over een vergunning om wettelijke controles van jaarrekeningen te mogen uitvoeren,afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). U kunt bij ons terecht voor de wettelijke controle van de jaarrekening en de vrijwillige controle van de jaarrekening.
NEEM CONTACT OP
AuditCombinate en Solid4U Accountants & Belastingadviseurs hebben een unieke en internationale samenwerking onder de naam UNIACCOUNT Audit Accounting & Tax. De samenwerking is gericht op de klantbehoeften van internationale ondernemingen. Heeft u behoefte aan internationaal advies, omdat het uitbouwen van de activiteiten naar het buitenland onderdeel uitmaken van uw ondernemingsstrategie? Wij helpen u graag verder.
NAAR UNIACCOUNT
© Copyright Audit Combinate - All rights reserved